Imerio Bianchi

Fotograaf

Sinds enkele jaren ben ik gespecialiseerd in portret- en vrouwelijke boudoirfotografie.

Mijn uitdaging is om in te gaan tegen wat veel vrouwen bij zichzelf denken dat ze niet fotogeniek zijn; het grootste plezier dat een fotograaf kan beleven, is deze klanten te zien stralen van plezier bij het zien van hun foto’s.

Door middel van mijn fotografie probeer ik ervoor te zorgen dat mijn cliënten een andere kant van hunzelf ontdekken en vooral dat ze weer zelfvertrouwen krijgen.

Fotograaf bij Final Touch Fotografie

Sonja de roose

kapster en make-up artiest

Sinds mijn jeugd heb ik ontdekt dat ik een passie voor de coiffure had en al snel besloot ik dat dit was wat ik in mijn professionele leven ging doen.
Vele jaren later oefen ik mijn werk nog steeds met passie uit.
Een mooi kapsel en een mooie make-up hebben in mijn ogen maar één doel: vertrouwen geven!
Wat ik wil is niet dat je spiegel je vertelt dat je de mooiste bent, maar dat je je mooi voelt als je in de spiegel kijkt.
Het is fundamenteel anders.

Imerio et sonja

een koppel in het leven en het werk

In 1993 hebben we besloten om  samen te werken. Hoewel ik in eerste instantie niet veel affiniteit had met het kappersvak dat Sonja al jaren onder de knie had,  gingen we het avontuur aan.
Ik specialiseerde me toen in haar- en huidverzorging – nog één van de weinige in België tot vandaag – en ik doe dit werk nog steeds met toewijding.
Sonja heeft zich door de jaren heen ook gespecialiseerd in make-up en visagie.
Mijn grote hobby is altijd fotografie geweest en in 2007 besloot ik om een opleiding te volgen  om dit beroep als professioneel te kunnen uitoefenen.
Hoewel het niet verplicht was, wilde ik absoluut mijn diploma hebben en na een aantal jaren van opofferingen heb ik mijn doel bereikt.
In 2011 creëerden we ons concept, kapsel, make-up en fotografie onder één dak en in 2015 besloot ik me te specialiseren in portret- en vrouwelijke boudoir fotografie nadat ik verschillende genre fotografie had geprobeerd.

Imerio en Sonja - Final Touch Fotografie en Kapsalon Final Touch te Wetteren