portretsessies

Studiosessie

De hele sessie vindt plaats in onze studio die perfect is uitgerust voor dit soort fotografie.
Er zijn verschillende soorten portretten mogelijk, zoals foto’s van volledige lengte, 3/4 of close-up.
Ook is het mogelijk om in verschillende stijlen te fotograferen; Fashion en glamour zijn bijvoorbeeld stijlen die we in onze studio kunnen realiseren naast het zogenaamde klassieke portret.

Het is mogelijk om een ​​studio en een portretsessie op locatie op dezelfde dag te combineren. Reken in dit geval meer tijd en houdt er rekening mee dat verplaatsingskosten worden in rekening gebracht (Zie onze prijslijst) 

sessie op locatie

Wil je een fotosessie op locatie dan is dit natuurlijk mogelijk. We hebben draagbare apparatuur waarmee we buiten onze fotostudio kunnen werken, zowel binnen als buiten.
Houdt er rekening mee dat verplaatsingskosten worden in rekening gebracht (Zie onze prijslijst)

Herfst actie

Tot en met 21 December 2021 , 15% korting op de fotoshoots en 10% korting op foto make-up en hairstyling
15% remise

*behalve op verplaatsingskosten

*behalve op verplaatsingskosten

FAQ

De fotosessie voorbereiden

Heb je al eens meegedaan aan een fotosessie, en wil je je beperken tot één of twee outfits, dan is een fotosessie van 1 uur voldoende.
In alle andere gevallen, en zeker als dit je eerste fotoshoot is, lijkt een sessie van 2 tot 2:30 uur een goed compromis.

Plan één outfit per 30 minuten.

Allereerst is het beste advies dat we u kunnen geven om alleen de outfits mee te nemen die u het leukst vindt en waarin u zich het prettigst voelt.
Voor de rest hangt het af van wat voor soort fotoshoot je wilt.; De trend van de sessie kan bijvoorbeeld klassiek, glamoureus, fashion … enz.
Wat de schoenen betreft, zorg ervoor dat ze schoon en in goede staat zijn en passen bij de outfits die je hebt geselecteerd.

Als je make-up gewend bent, kun je deze eventueel zelf verzorgen. Houd er echter rekening mee dat de ideale make-up voor een fotoshoot niet de make-up is die je elke dag draagt.
Besteed vooral aandacht aan je foundation en kies een mat product dat de huid mattert. Een huid die glanst of te veel licht van flitsen weerkaatst, kan een foto verpesten.

Ideaal is natuurlijk om het door ons te laten verzorgen. We gebruiken de beste  producten voor foto make-up . Daarnaast kunnen we het type make-up aanpassen aan het gekozen thema.

Maak je kapsel volgens het thema van de fotosessie, maar blijf jezelf. Het is duidelijk dat een mooi kapsel is een deel van een geslaagde fotoshoot.

Indien u dat wenst, kunnen wij er uiteraard voor zorgen zodat de fotoshoot perfect verloopt met prachtige foto’s als eindresultaat.

De fotosessie

Deze  gebeurt eigenlijk in twee fasen
Allereerst leggen we je uitgebreid uit hoe de fotosessie gaat verlopen en wat we gaan doen of hoe we deze sessie gaan organiseren.
Ook nemen wij de tijd om samen met u de meest geschikte kleding te kiezen en alle uw vragen te beantwoorden zodat alles duidelijk is.

Dan kunnen we eindelijk beginnen met onze fotoshoot.
Het spreekt voor zich dat de tijd die we in het begin nemen om elkaar te leren kennen en je van de nodige uitleg te voorzien niet bij de duur van fotosessie is inbegrepen.
Deze begint pas als we beginnen te fotograferen.

Ja, als onze agenda het toelaat. Houd er echter rekening mee dat dit niet altijd mogelijk is.

Je ziet je foto’s voor het eerst min of meer binnen 2 weken na de fotoshoot.

Ja, u kunt zelf kiezen welke foto’s u wilt ontvangen.
Als de shoot voorbij is, maak ik een ​​brede selectie van de foto’s die we hebben gemaakt,  en ik optimaliseer ze – bijvoorbeeld bijsnijden –
Zodra dit is gebeurd, plaats ik de foto’s in een privégalerij en kunt u uw foto’s bekijken en uw eigen selectie maken.

Ja zeker.
Via de pagina tarief vindt u alle nodige informatie.

In de prijs van uw fotosessie zijn 8 digitale foto’s in hoge resolutie inbegrepen.
U kunt deze foto’s dus laten afdrukken op papier of op een wanddecoratie zoals canvas of plexy.
Om zeker te zijn van de kwaliteit van het eindproduct adviseren wij u echter gebruik te maken van onze diensten.